Bij Pama Industries kan u steeds terecht voor professioneel advies!
Wij hebben een gamma ecolabel producten en papierwaren, allerlei microvezeldoeken, materialen die voldoen aan de strengste HACCP - wetgeving, handreinigers en handzepen, afvalbakken en containers, afvalzakken, insectenverdelgers, waspoeders en vaatwasmiddelen, ontsmettingsmiddelen met toelatingsnummer, geurders, enz.
AISE charter

Als u dit logo ziet op een product, dan betekent dit dat dit product vervaardigd is door een deelnemer aan het Charter, dat het product aan meer voldoet dan alleen de wettelijke eisen en in overeenstemming is met de 'best practice' binnen de sector. Deze producten voldoen aan hoge duurzaamheidstandaarden wat betreft de milieuveiligheid en gaan efficiënt om met grondstoffen door bijvoorbeeld een geconcentreerde formule. Het merendeel van de milieu-impact van schoonmaakproducten houdt verband met het water- en energieverbruik bij gebruik in huis. Producten met het Charterlogo zijn ontworpen om slim en efficiënt schoon te maken. Wist u dat de manier waarop u bij het schoonmaken producten gebruikt een groot verschil kan maken op de mate waarin ze duurzaam zijn? Van wassen bij lagere temperaturen tot de juiste productdosering. Zo kunt u zelf de impact van uw schoonmaakproducten beperken en tegelijkertijd geld besparen.


Vlaanderen
Vestigingen
Onze hoofdzetel is gevestigd in Gent, van waaruit wij opereren voor Oost- en West - Vlaanderen.
De distributie gebeurt vanuit ons nieuwe magazijn in Paal. Onze eigen afleveringsdienst levert van hieruit gratis binnen de veertien dagen rechtstreeks naar onze eindverbruikers (voor bestellingen vanaf €50,00).
Onze klantenservice bevindt zich in Paal, van waaruit wij operationeel zijn voor Limburg, Brabant en Antwerpen. Wij zijn ondertussen ook met onze burelen verhuisd naar Paal, Industrieweg 75. Ons nieuwe telefoonnummer is 011/26 03 40.
Het Pama cliënteel kan steeds rekenen op een correcte en eerlijke service.


image-131955-LOGOPAMA.jpg
image-131957-QR_Code_Pama.png
image-131958-ECOLABEL_3.png
image-131960-Charter_logo_2013.jpg