Papierwaren Pama

De papierwaren van Pama bieden voor elk wat wils. Ze zijn van een degelijke kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Voor de meeste papierwaren verkopen we de aangepaste dispenser.

In ons gamma hebben we toiletpapier, poetsrollen mini en maxi, wegwerphanddoeken, keukenrollen, industriepapier in verschillende diktes, op rol of in draagdozen, servetten, tissues en doeken speciaal voor de voeding, zoals de "Blue Star Reinigingsdoek" met certificaat.

De Blue Star is een sterke non-woven poetsdoek met de volgende kenmerken:
   - doek met gaatjesstructuur, 38x30cm
   - 67% viscose - 33% polyester
   - soepel en zacht
   - pluisarm
   - solvent- en zuurbestendig
   - goede absorptiecapaciteit
   - food contact certificate

Dit certificaat bevestigt dat de Blue Star getest en goedgekeurd werd voor gebruik in de voedingsindustrie.

Sommige papierwaren hebben ook het Ecolabel behaald.

Ecolabel papier

Het Europese ECOLABEL staat voor een lage milieu-impact gedurende de hele levensduur van het product - van productie tot afvalverwerking.
Consumenten kunnen het vinden binnen de Europese Unie, Noorwegen, Lichtenstein en IJsland.
Elk product dat het Europese ECOLABEL krijgt toegewezen, dient een hele reeks milieugerelateerde testen te doorstaan, waarvan de resultaten worden beoordeeld door een onafhankelijk orgaan.  
EU Ecolabel producten bieden een belangrijke bijdrage aan een oplossing voor de opwarming van de aarde omdat ze minder energie verbruiken, zowel in de productie als in het gebruik, en ze zijn gemakkelijker voor de afvalverwerking.
De bloem in het label staat voor een hoge kwaliteitsnorm en tegelijkertijd om de zorg voor het milieu. Het label wordt enkel toegekend aan producten die aan al die eisen voldoen.

Ook zijn wij verdeler van Kimberly Clark voor zowel papieren handdoeken, poetsrollen, onderzoekbankrollen en industriepapier op rol of in dozen verpakt in verschillende kwaliteiten, zoals Kleenex, Scott, WypAll, ...