Met de producten en materialen van Pama Industries vindt u voor elk poetsprobleem de geschikte oplossing. Al onze vloeibare producten zijn biologisch afbreekbaar. Van al onze producten kan de klant de technische fiche of het veiligheidsinformatieblad (VIB) bekomen dat nodig is om te voldoen aan de HACCP-wetgeving. Samen met onze vertegenwoordig(st)er kunnen we ook een reinigingsplan op maat van de klant opstellen. Naast onze eigen gekende Pama reinigingsmiddelen, Pama hygiënische materialen, ontsmettingsproducten met of zonder water, Pama poetskarren, insecticide met toelatingsnummer, insectenverdelgers met of zonder kleefplaten, allerlei speciale microvezeldoeken en Pama papierwaren met of zonder  ECOLABEL, zijn wij ook verdeler van waspoeders en vaatwasproducten van Ecolab, reinigingssystemen van Vileda Professional, papierwaren van KIMBERLY-CLARK*, hygiënematerialen en het transportgamma van Vikan.

Hierbij geven wij U een kleine opsomming van enkele belangrijke producten en materialen uit ons omvangrijke gamma.

 • Reinigingsproducten: De basis voor een goede ontsmetting is een goede reiniging! In ons gamma hebben we producten om snel en goed te ontvetten, om kalkaanslag snel en veilig te verwijderen op kranen en douchewanden, om groene aanslag te verwijderen op tuinpaden, beelden, teaken meubelen,enz.
 • Ontsmettingsproducten: Wij kunnen u een ruim gamma ontsmettingsproducten aanbieden, zowel om oppervlakken en materialen te ontsmetten als om handen te ontsmetten, met of zonder water.
 • Handreinigers: Met de Pama handreinigers kan u uw handen reinigen in 1-2-3.
 • KlikLoc systeem: Dankzij het reinigingssysteem van KlikLoc kan het werk beter, sneller en makkelijker gebeuren. Het materiaal is zowel afgestemd op de eisen van de moderne glasreiniging, als op muur- en plafondreiniging. Door zijn ergonomische en stevige constructie is het gereedschap veiliger om te werken vanaf de grond, zonder ladder. Wij kunnen u tevens een professioneel reinigingssysteem aanbieden om uw zonnepanelen te reinigen.  
 • Aftrekkers en stelen: Met deze aftrekkers kan U op een ergonomische en hygiënische manier werken. Ze zijn uiterst geschikt voor gebruik in het HACCP systeem. We hebben vaste en draaibare aftrekkers met een vervangbare witte rubber in een cassettesysteem. Tevens hebben we er met 1 rubberblad die in 1 keer droog trekken.
 • Microvezeldoeken: Wij kunnen U een ruim gamma microvezeldoeken aanbieden om elke klus in enkele ogenblikken te klaren.
 • Matten: Pama Industries kan U verscheidene matten in verschillende kwaliteiten aanbieden, zowel binnen- als buitenmatten. U kan tevens matten op maat laten maken voor de put die dikwijls aan een buitendeur voorzien is, of om als loper te gebruiken aan een etalage of ingang. Ook voor logomatten, fotomatten of ergomatten kan u bij Pama Industries terecht. Vraag ons gerust naar meer uitleg.
 • Handschoenen: Pama Industries kan U een groot gamma handschoenen aanbieden. Wij hebben zowel een heel gamma wegwerphandschoenen als handschoenen tegen vocht en koude, huishoudhandschoenen, werkhandschoenen met typische eigenschappen zoals "cut-resistant" en "tegen allerlei chemicaliën bestand", alsook ovenhandschoenen die hittebestendig zijn tot 350°C en dus ook ideaal zijn voor de barbecue.
 • HGN borstels: De HGN borstels passen perfect in het HACCP concept. De grondstoffen voor deze borstels zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedingsindustrie. Het borstelblok heeft een effen oppervlak: geen groeven of barsten waar bacteriën kunnen groeien. De borstelharen verdragen temperaturen tot 134°C.
 • Papierwaren: Voor elke toepassing in gelijk welke sector kunnen wij U het juiste papier aanbevelen, gaande van kleine rollen voor huishoudelijk gebruik, papieren handdoekjes, toiletpapier en allerlei industriële papierwaren op rol of in dozen verpakt. Wij zijn tevens verdeler van KIMBERLY-CLARK* papierwaren. Wij hebben ook een ruim gamma papierwaren met ECOLABEL.
 • Vuilbakken en vuilzakken: Wij zijn verdeler van verschillende vuilbakken. Voor elke vuilbak hebben wij ook de gepaste vuilzak. Wij hebben afvalbakken voor binnen en buiten, brandveilige afvalbakken, pedaalemmers, asbakzuilen, enz. Bent u op zoek naar een bepaald type vuilbak, aarzel dan niet om ons te contacteren.
 • Vileda professional - folie: De dispencer met plastic folie (geschikt voor koelkast, diepvriezer en microgolf) is ideaal voor het verpakken van voedingswaren. Verkrijgbaar in 2 afmetingen: 30cm en 45cm. Ook bakpapier in 45 cm verkrijgbaar. Eenvoudig folie of bakpapier uittrekken en afsnijden door op de klep te drukken. Ook verkrijgbaar : een duodispenser voor 2 rollen van 45 cm. 
 • Poetskarren en toebehoren: Wij hebben zowel grote als kleine poetskarren, heel handig in gebruik. In de vuilzakhouder kunnen de grote vuilzakken van 130L gebruikt worden. De emmertjes en persen zijn ook afzonderlijk te verkrijgen.

Indien U interesse heeft voor één of meerdere artikelen, contacteer ons gerust of stuur een e-mail, maar vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden, zodat wij U zo spoedig mogelijk kunnen contacteren.