Handreinigers :
In ons gamma maken we een onderscheid tussen handzepen voor gewoon gebruik en meer gespecialiseerde handreinigers. Voor vuile handen die een krachtige handreiniger nodig hebben, bieden we de volgende handreinigers aan :
* Handcleaner rood : handreiniger op basis van zandkorrels, speciaal voor het verwijderen van vet, teer, verf, olie, enz
* Handreiniger ivoor : op basis van kunststofkorrels met huidverzachter, waardoor het reinigen aangenamer aanvoelt. Speciaal voor het verwijderen van olie, teer, verf, vet,enz.
* Handcleaner Pumice : speciaal geschikt voor de grafische industrie, autoschadeherstelbedrijven, schilders en algemene industrie.
* Hand wipes Pama : Handreinigingsdoekjes speciaal om te gebruiken op plaatsen waar geen water voor handen is.
Op al onze handreinigers, zowel de bussen als de emmers, zijn doseerpompen verkrijgbaar.
Ook de handen beschermen en goed verzorgen is heel belangrijk. Voor het werk : de handen insmeren met onze Glove Cover. Deze crème vormt een effectieve barrière tegen het indringen van vet, olie, lijm en dergelijke in de huid. Na het werk de handen wassen, gebruik wegwerphanddoeken om de handen te drogen.
Ook de handen ontsmetten is van essentieel belang. Hiervoor hebben wij de Septigel+ in doseerflessen van 500ml met pompje of in bussen van 5L om een dispenser op te vullen. U vindt meer uitleg op het tabblad "ontsmetting".