Insectenverdelgers

Hygiëne is een steeds terugkerend fenomeen in onze huidige samenleving. Hygiëne is ook iets wat wij telkens trachten na te streven op alle mogelijke manieren. Eén ervan is insectenverdelging! Dit kunnen we aanpakken op verschillende manieren, steeds rekening houdende wat er mag gebruikt worden in welke sector.

Eerst en vooral hebben we de insecticide spray Muscamatic met toelatingsnummer 9807B. Deze spray wordt gebruikt in de Pama Spray dispenser die vooraf automatisch kan geprogrammeerd worden (Nederlandstalige uitleg). De vulling is voorzien van een doseringsventiel (3000 sprays) die exact een dosis van 47,7mg verspuit. Door zijn extreem hoge concentratie van natuurlijke pyrethrins bevrijdt onze insecticidespray de omgeving van vliegende insecten. De Pama Spray met insecticide is het goedkoopste en meest effectieve systeem tegen insecten.

Naast de insecticide spray bieden we U ook een heel gamma toestellen om insecten te verdelgen aan. Deze apparaten kunnen we onderverdelen in 2 grote categorieën, namelijk de toestellen die kunnen gebruikt worden in de voedingssector (HACCP) en de andere.

De toestellen die in de voedingssector mogen gebruikt worden, vangen de insecten op kleefplaten, die maandelijks moeten vervangen worden.  Tot deze toestellen behoren de Insectapod, de Pama Light en de Pama Catch.

Nieuw in ons gamma is het toestel Honey, een vliegenlamp die een zeer doeltreffende oplossing biedt tegen wespen en fruitvliegjes in de voedingssector (HACCP). De Honey is uitgerust met bakjes voor lokstof (apart verkrijgbaar) en met prijskaarthouders. De keuze van de installatie en de stand van de beweegbare lichtklep laten toe dat het toestel discreet in de toonbank of de saladebar kan geplaatst worden. Zo worden de insecten uit het zicht van de klant gehouden.

In alle andere sectoren kan gebruik gemaakt worden van de andere toestellen : de BB Lite en de Pama Zap.

Welk toestel U best gebruikt hangt af van de ruimte waarin het toestel geplaatst wordt. Vervang ook jaarlijks de starter en de lampen. Onze vertegenwoordigsters staan steeds klaar om U te helpen met uw keuze.