Aftrekkers
Aftrekkers van Pama zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze kunnen perfect gereinigd worden tot 100°C, waardoor ze volledig passen in het HACCP-concept. Is de rubber versleten, dan kan u bij ons vervangrubbers bekomen. Oude rubber uittrekken en nieuwe rubber inklikken. Onze draaibare aftrekker is wijd en zijd gekend omwille van zijn praktisch gebruik. Doe de test en je kan nooit meer zonder! Ook voor gladde vloeren hebben we een aftrekker met 1 rubber, waardoor je de vloer in één keer volledig droogtrekt.
HGN borstels en materialen
De HGN-borstels passen perfect in het HACCP-concept. De grondstoffen voor deze borstels zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedingsindustrie.
Het borstelblok heeft een effen oppervlak: geen groeven of barsten waar bacteriën kunnen groeien.
De borstelharen verdragen temperaturen tot 134°C, waardoor de borstels perfect in de autoclaaf kunnen om gedesinfecteerd te worden.
De stelen van de Pama aftrekkers passen op de HGN-borstels. Andere kleuren dan blauw kunnen op bestelling verkregen worden.
Om zorg te dragen voor uw materiaal en om er langer van gebruik te kunnen maken, kan u het materiaal best na gebruik of na het reinigen ophangen in de HGN - wandhouders. Rubbers kunnen makkelijker opdrogen en de haren van borstels blijven mooier recht.