Ontsmetting

In de medische wereld, de rust- en verzorgingsinstellingen, de kinderdagverblijven en in de voedingsindustrie is handhygiëne uiterst belangrijk. Het is een welgekend fenomeen dat slechte handhygiëne de hoofdoorzaak is van kruisbesmetting.  Voor al de professionals in de voedingswereld (bakkers, beenhouwers, fruithandelaars, enz.) is het een grote noodzaak om regelmatig de handen te wassen met een goede handzeep en ze daarna te ontsmetten. Het is tevens heel belangrijk om telkens na het ontvangen van geld of na iemand de hand te hebben geschud, de handen te ontsmetten met Septigel+, liefst nog te gebruiken in een automatische dispenser, zodat er geen bacteriën op het apparaat achterblijven. Het is ook sterk aanbevolen om alleen papieren wegwerphanddoeken te gebruiken, bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, met of zonder dispenser zie rubriek "papierwaren en dispensers".

Vloeren, werkbladen, toestellen enz. moeten na de reiniging ook regelmatig ontsmet worden. Dit kan gebeuren met een precies gedoseerde oplossing van Pama Green Off of puur met onze Ethany eventueel samen te gebruiken met de Wettask doeken in de Wettask emmer of met de Blue Star reinigingsdoeken.

Pama Industries is hier uw correcte en eerlijke partner. Onze vertegenwoordig(st)ers zullen U met raad en daad bijstaan om de vele vragen hieromtrent op te lossen, want wij allen samen kunnen een steentje bijdragen om op een verantwoorde hygiënische manier met onze klanten om te gaan.

Tevens maken wij in samenspraak met onze klant de juiste reinigingsplannen op.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie!