Reinigingsproducten
Pama industries heeft voor elk probleem het perfecte reinigingsmiddel. We hebben een heel uitgebreid gamma voor het reinigen van vloeren, keukens, sanitair, wagens, vensters of ander glaswerk, enz. . Voor elk product kunnen we het aangepaste veiligheidsinformatieblad bezorgen, wat toch wel belangrijk is om aan de huidige wetgevingen te voldoen. Voor de klanten in de voedingsnijverheid kunnen we ook samen een reinigingsplan opstellen van de aangekochte producten, op maat van de klant, zodat de administratieve rompslomp toch al een beetje vereenvoudigd wordt.
Onze producten zijn vooral geselecteerd op kwaliteit, maar hebben ook een aangename geur, waardoor het werken ermee toch aangenamer is. Om een degelijke reiniging te bekomen, hebben wij ook een uitgebreid gamma professionele materialen, die samen met de producten een goede basis vormen om een professionele reiniging te kunnen uitvoeren.
Om besmettingen te voorkomen is een goede reiniging heel erg belangrijk. De verspreiding van bacteriën en ziektekiemen wordt met 80% verminderd door een goede reiniging. Ook is het heel belangrijk om na de reiniging met het juiste product, goed te spoelen met schoon water en daarna goed te drogen. Regelmatig na de reiniging dient er ook ontsmet te worden. Wij hebben ook hier weer de aangepaste producten voor in onze rubriek ontsmetting.
Wij kunnen bovendien voor elke reiniging ook een product met ecolabel aanbieden. Zie daarvoor in onze rubriek "producten met ecolabel".