Microvezel
Wij kunnen u een ruim gamma microvezeldoeken aanbieden van extreem hoge kwaliteit om elke klus in enkele ogenblikken te klaren. Voor de vloer hebben we dweilen in twee verschillende maten, voor de spiegels spiegeldoeken, voor de ramen ramendoeken of glasdoeken, voor het vuile werk microdoeken rubberdraad of gewafelde microdoeken. Voor de afwas zijn er speciale vaatdoeken en keukenhanddoeken die niet gestreken moeten worden. Om extra veel vocht op te nemen hebben we onze droogdoeken en heavy droogdoeken.
Onze bamboe microdoek is een combinatie van microvezel en bamboevezel, waardoor die een antibacteriële werking heeft. Wij hebben hier ook een extra sterke versie van. Vraag ook naar onze brush doek : een combinatie van microdoek en schuurspons!
Nieuw in ons gamma : de iTech doek die gebruikt kan worden voor alle gevoelige oppervlakken, zoals kristal, glas, spiegels, brillen, juwelen, autolak, chroom, RVS, tablet-, gsm-, TV- en computerscherm.
Ook onze nieuwe polish doek met zijn sonisch gesneden rand mag in uw doekenkast niet ontbreken : deze poleerdoek is gemaakt van zachte microvezel en geeft gladde oppervlakken extra glans.
U ziet het, voor elk wat wils. Vraag ons gerust om raad.