Matten

Pama Industries kan u verscheidene matten in diverse kwaliteiten aanbieden, zowel binnen- als buitenmatten. U kan tevens matten op maat laten maken voor de put die dikwijls aan een buitendeur voorzien is. Of kiest u voor een loper aan een etalage of ingang, langs de zonnebank of in een kleedruimte, wij zorgen ervoor.

Wenst u uw zaak extra uitstraling te geven door een mat met het logo van uw bedrijf erop, geen probleem. Pama Industries zorgt ervoor. Het enige wat we nodig hebben is uw logo en de gewenste kleur en afmetingen voor de mat en na de goedkeuring van de proefdruk wordt uw mat al binnen enkele weken geleverd.

Uw lievelingsfoto op een mat geprint, ook dat is mogelijk. Bezorg ons de foto en en gewenste afmetingen voor de mat en na uw goedkeuring van de proefdruk wordt uw fotomat zo snel mogelijk geleverd. 

Bent u op zoek naar een mat in een speciale kleur, die mooi in uw interieur past, kies bij ons uit 60 kleuren en 16 verschillende maten en uw kleurmat wordt binnen de kortst mogelijke tijd geleverd.

Vraag ons gerust om raad.