Ontgeurders

Geuren zijn steeds belangrijker geworden in onze huidige maatschappij. Wij zijn verdeler van verschillende automatische toestellen die overal kunnen geplaatst worden (toiletten, vergaderzalen, wachtkamers, kleedkamers, café's, motorhomes, kantoren, sportzalen, enz.). Deze toestellen kunnen gevuld worden met een geurvulling naar keuze. Wij beschikken over enkele uitzonderlijk aangename parfums. Wij hebben keuze voor iedereen, vullingen met of zonder drijfgas, zachte geuren en sterkere geuren voor waar nodig.

Een goedruikende omgeving doet de klant of bezoeker zich beter voelen. Om snel een geurprobleem te verhelpen, hebben wij onze Pama Jet verkrijgbaar in 2 geuren : Eucalyptus (aangename frisse geur die alle nare luchtjes verdrijft) of Orange (een kruidige citrusvruchtenmix met de zoete geur van Braziliaanse sinaasappelen op een kruidige achtergrond van kaneel).  Met één enkele verstuiving kan je met deze revolutionaire Pama Jet urenlang ruimtes tot 80m³ verfrissen of vieze geuren neutraliseren.

Daarnaast hebben wij ook voor klanten die niet van sprays houden, geurmatjes / urinoirmatjes met enzymen, T-clips en geurplaatjes in verschillende aangename geuren. Deze kunnen gebruikt worden in de sanitaire ruimte, maar evengoed in een kast, stofzuiger, vuilnisbak of een ruimte gevuld met schoenen. Maandelijks het geurplaatje vervangen en geen last meer van onaangename geurtjes!