Mopsystemen en moppen
Naast de moppen die met velcro bevestigd worden, hebben we ook een gamma moppen die rond de frame of op de frame passen zonder velcro. In het gamma zitten moppen die nat kunnen gebruikt worden, maar ook moppen om stof weg te nemen en die dus droog kunnen gebruikt worden. Helemaal nieuw in ons gamma is de Pamello vloerwisser 60 cm. Samen met de Pamello wisdoeken neemt dit toestel erg veel stof en haren op. Heel interessant voor mensen met huisdieren. Bovendien hebben wij ook een gewone flipper in verschillende maten in het gamma die dan weer kan gebruikt worden met de gele vliesdoekjes of met kleefdoekjes. Erg praktisch in winkels om tussendoor de vloer stofvrij te maken.
Voor klanten die moeite hebben met het uitwringen van doeken of dweilen hebben wij naast onze praktische poetswagens met persen ook een Swep mop in het gamma. Door aan de steel te draaien, wordt de mop uitgewrongen. Moppen zijn achteraf afzonderlijk te verkrijgen.
Ook om het stof boven op de kasten of achter de verwarming weg te doen, hebben we gedacht. Ook hier kunnen we 2 verschillende mopsystemen aanbieden : de Dustermopframe 50cm met de dustermop en de KlikLoc duster 75 cm met microvezelhoes en wegwerphoezen (optioneel).