Ecolabel producten

Kiezen om meer milieubewust te consumeren is gemakkelijk, dankzij het EU Ecolabel. Alleen producten die voldoen aan strenge eisen in verband met milieuprestatie en kwaliteit kunnen immers het EU Ecolabel krijgen. Het EU Ecolabel staat voor een lage milieubelasting tijdens de hele levenscyclus van het product, vanaf de productie tot de afvalfase.

Pama Industries wil heel graag bijdragen aan een beter milieu. Daarom introduceren wij een gamma met 6 producten die het EU Ecolabel verkregen hebben : EcoPama Detergent, EcoPama Interieur, EcoPama Vloer, EcoPama Sanitair, EcoPama Ontvetter en EcoPama handzeep.

Stuk voor stuk kwaliteitsvolle producten verpakt in handige flessen met doppen voorzien van de perfecte dosering.

Door voor onze schoonmaakmiddelen met het EU Ecolabel te kiezen, gebruikt u producten :                                                                                                                    - die minder giftig zijn voor waterorganismen,                                                                                                                                                                                             - met minder schadelijke stoffen,                                                                                                                                                                                                                   - die in belangrijke mate biologisch afbreekbaar zijn,                                                                                                                                                                                  - met minder verpakking,                                                                                                                                                                                                                              - die sterk van kwaliteit zijn.                      

http://www.ecolabel.be/nl/nieuws/testimonial/zaakvoerder-van-new-york-bvba-pama-industries-vertelt-waarom-hij-voor-het-eu-ecol